Riet- en dakdekkersbedrijf DEN OUDEN
Trumanlaan 36
4463 WS Goes
Tel. +31 (0)6 21574686
Fax: + 31 (0)113 501352
E-mail: info@rietdekker-denouden.nl

Nieuwbouw - keuze rietdekker

Nieuwbouw

Een huiseigenaar die kiest voor een rieten dak, doet dat vaak zeer bewust. De warme uitstraling, goede isolatie en de meerwaarde voor het huis zijn de meest gehoorde redenen om deze prachtige dakbedekking toe te passen.

Een goed rieten dak is een investering voor 10-tallen jaren, er zijn daken van wel 40 jaar of ouder! U wilt daarom ook een dak van de beste kwaliteit en een perfecte uitstraling. Het aanbrengen van een rieten dak is een specialisme en kan door de vele variabelen alléén door een ervaren vakman gemaakt worden. Onze medewerkers zijn in het bezit van het vakdiploma rietdekker, dit staat garant voor goed vakmanschap. Wij hebben het grootste vertrouwen in ons werk en geven daarom 10 jaar garantie op de werkzaamheden van een nieuw rieten dak.

Er bestaan grote prijsverschillen per vierkante meter rieten dak. Bij het onderwerp prijsopbouw kunt u lezen hoe deze verschillen in prijs kunnen ontstaan.

 

Keuze rietdekker

Als u een rieten dak op uw nieuwbouwwoning wilt laten plaatsen dan zit het rieten dak meestal in het bestek dat de architect opstelt. Over het algemeen wordt de klant niet betrokken in de keuze welke rietdekker er wordt opgenomen in de verschillende offertes die de bouwbedrijven aanbieden. Uiteraard wilt u een scherpe aanbieding van de uitgenodigde bouwbedrijven, maar u wilt als klant ook 100% zeker zijn van een kwalitatief goed dak met lange levensduur.

Een keuken is vaak niet in het bestek van een nieuwe villa opgenomen omdat u dan als opdrachtgever de vrijheid heeft om de keuken uit te kiezen die voldoet aan uw persoonlijke wensen en kwaliteit. Zo kunt u ook voor het rieten dak direct zaken doen met de rietdekker die de kwaliteit levert die ú wenst. Deze werkwijze heeft verschillende voordelen, zoals de garantie die één op één loopt met u en niet via de aannemer en bijvoorbeeld inspraak over de uitvoering van bepaalde details. Uiteraard zorgen wij ervoor dat tijdens de bouw alles netjes wordt afgestemd met het bouwbedrijf.

Overweegt u een rieten dak, neem dan voor u gaat bouwen vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek.


PEFC logo
loods / tevens bezoekadres (op afspraak!): Albert Joachimikade 39 4463 AA Goes